Вицпремиерът Корнелия Нинова, която е и министър на икономиката, говори

...
Вицпремиерът Корнелия Нинова, която е и министър на икономиката, говори
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Има ли раздор в коалицията - Корнелия Нинова увърта, отказа да отговори дали застава зад Кирил Петков след разпита му в прокуратурата

Вицпремиерът Корнелия Нинова, която е и министър на стопанската система, приказва пред медиите в коридорите на Народното събрание.

“Всичко е допустимо и може да се направи по закон и както би трябвало, само че съгласно мен би затруднило главната ни цел - оздравяването на държавните предприятия, което за мен е първостепенна задача “, сподели тя.

" Мисля, че доста се преекспонира този проблем. Всяка власт - изпълнителна, законодателна и правосъдна, е длъжна да се включи в битката със задкулисието и корупцията. За мен този проблем е заровен в тази постройка. Когато корупцията е заложена в законите, всяка една власт не може да се бори с нея, тъй като тя е законна. Само с общи старания можем да се оправим. Промяната би трябвало да стартира отсам. Дали основният прокурор ще се споделя Гешев или Иванов, от пет години молим върху актовете на основния прокурор. Добре е да се смени Гешев. Никой не дава гаранции, че идващият основен прокурор няма да продължи “, разяснява тя.
свързани новини28927преди 5 часа
Нинова обаче избяга от безапелационния отговор на въпроса дали от Българска социалистическа партия застават зад Кирил Петков след вчерашния му разпит в прокуратурата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР