Вицешампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха 9-а победа в Efbet

...
Вицешампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха 9-а победа в Efbet
Коментари Харесай

Аксел Трухчев: Трябва да бъдем по-стабилни в мачовете

Вицешампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха 9-а победа в Efbet Супер Волей след безапелационна победа над Берое 2016 (Стара Загора) с 3:0 гейма в мач от 13-ия кръг. Ето какво сподели пред BGvolleyball.com оповестеният за Най-полезен състезател (MVP) на мача Аксел Трухчев:
 Нефтохимик отнесе Берое в Efbet Супер Волей Нефтохимик отнесе Берое в Efbet Супер Волей
" Толкова е хубаво, че продължаваме да побеждаваме. Осем следващи победи, изключваме шампионата за Купата, където имахме и загуба от Хебър. Чудесно е, че ставаме все по-добри, с цел да се подготвим за плейофите. Опитваме се непрестанно да надграждаме, това е значимо. Винаги се усещам прелестно, когато печеля премията за MVP, само че първата ми цел във всеки мач е да спечелим, колкото може повече геймове. Както в тази среща - 3:0, да вземем цялостния актив от точки. Всеки път, когато печеля премията, мисля за дядо ми, по тази причина постоянно е хубаво за мен. Но и без премията е същото, за мен е просто бонус след мача. Най-важното е да побеждаваме, в случай че може чисто. "
 Атанас Петров: Това ни е най-хубавия мач до момента за тази година Атанас Петров: Това ни е най-хубавия мач до момента за тази година
" Няма специфична, магическа формула за триумфа, в действителност би трябвало да разберем, че сме на финалната права преди плейофите. Първият полусезон беше малко сложен, беше значимо запишем няколко победи, само че в този момент сме в най-важната част. Не е значимо по какъв начин си почнал, значимото е по какъв начин ще приключиш. Трябва да работим крепко, да покажем, че можем да се оправяме още по-добре. Да гледаме трезво на нещата и да продължим да играем по този начин, както би трябвало да бъде. Трябва да бъдем по-стабилни в мачовете - да сме постоянно на високо равнище от самото начало, и да се опитаме да повтoрим същото и в плейофите. Защото подобрението стартира от менталната конфигурация - би трябвало да бъдем по-агресивни ", сподели още Трухчев.
 Мирослав Живков: Ще създадем всичко допустимо за идващия мач да излезем с друго лице Мирослав Живков: Ще създадем всичко допустимо за идващия мач да излезем с друго лице
" Не е елементарно, в никакъв случай не е елементарно, от време на време би трябвало да разберем, че няма място за горест, мемоари и така нататък Защото би трябвало да бъдеш на върха. Аз се пробвам да бъда подобен, след мача мога да мисля за тези неща, само че по време на него мисля единствено за положителни неща. Оставям другото встрани, тъй че когато взема премия, незабавно се сещам за дядо. Предстоящият дуел с Монтана сигурно ще сложен. Съотборниците ми ми споделиха, че там се играе мъчно, само че както към този момент споделих - ние желаеме да побеждаваме всички, можем да го създадем. Зависи от нас, от играта ни. Монтана е в действителност доста добър тим, няма да ни бъде елементарно, тъй че би трябвало да сме готови добре и да дадем максимума от себе си. За да спечелим борбата. "
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР