Вицешампионът на Италия Интер допусна нова грешна стъпка в Серия

...
Вицешампионът на Италия Интер допусна нова грешна стъпка в Серия
Коментари Харесай

Фиаско за Интер в Болоня, преднината на Наполи е вече плашеща

Вицешампионът на Италия Интер позволи нова неверна стъпка в Серия А. „ Нерадзурите “ изгубиха с 0:1 при визитата си на Болоня на „ Ренато Дал`Ара “. Голът за „ рособлу “ означи Рикардо Орсолини в 76-ата минута, когато с мощен шут отблизо препарира Андре Онана.

С успеха възпитаниците на Тиаго Мота събират 35 точки на седмото място, а с това и евротурнирите въобще не са надалеч – шестият Аталанта е с 41 пункта. Миланският гранд пък е втори с 47 точки, на 18 зад водача Наполи. Отборите на Рома и Милан могат да изравнят по точки Интер, в случай че завоюват срещите си с Кремонезе и Аталанта надлежно.

Първата инетерсна обстановка беше в 12-ата минута. Тогава топка спря в мрежата на вратата на „ нерадзурите “ след удар на Муса Бароу. Голът обаче не беше доказан след интервенция на VAR. Причината бе засада на Николас Домингес.

Силният интервал на „ рособлу “ продължи. В 18-тата напречната греда избави Андре Онана след мощен шут на Роберто Сориано.

Пет минути преди почивката Алесандро Бастони засече центриране на Лаутаро и едвам не откри. Първата част приключи с изстрел на Рикардо Орсолини от фал, който мина над гредата.

Само три минути след подновяването на играта Интер стигна до страховит късмет за гол. След къса блъсканица Хакан Чалханоглу не съумя да стреля добре и топката мина над гредата.

Точно 10 минути по-късно Ромелу Лукаку засече подаване отляво, само че стражът на Лукаш Скорупски улови топката тъкмо пред голлинията.

Влезлият от аварийна пейка Един Джеко имаше късмет да се разпише в 70-ата, когато получи положително подаване отляво и насочи топката в очертанията на вратата, само че и този път полякът Скорупски беше на мястото си.

Около четвърт час преди края на мача подаване от центъраразсече защитата на „ Змията “ и изведе Орсолини самичък против Онана. Левичарят не се забави и с мощен удар със мощния си крайник направи 1:0.

" Нерадзурите " потеглиха да изравняват, като в 81-вата Лаутаро шутира, само че топката беше отклонена в най-ключовия момент.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР