Вицешампионът на България ЦСКА има сериозни кадрови проблеми преди първия

...
Вицешампионът на България ЦСКА има сериозни кадрови проблеми преди първия
Коментари Харесай

ЦСКА със сериозни проблеми преди мача с победител в Шампионската лига

Вицешампионът на България ЦСКА има съществени кадрови проблеми преди първия си мач от евротурнирите. “Червените” останаха без тримата от най-хубавите си волейболисти за идния конфликт против спечелилия в Шампионската лига през 2014 година съветски гранд Белогорие (Белгород), научи Sportal.bg.

 ЦСКА-Левски @@@
ЦСКА приема Белогорие, с националя Николай Николов и четирима олимпийски първенци от Лондон 2012 - Дмитрий Мусерский, Сергей Тетюхин, Сергей Гранкин и Алексей Обмочаев на 7 декември в столичната зала “Универсиада” в първа среща от 1/16-финалите в шампионата за Купата на Европейската конфедерация (CEV).

 ЦСКА-Левски
“На процедура все още останахме без трима от посрещачите ни. Пламен Шекерджиев през днешния ден бе опериран по неотложност от апандисит. Станислав Петков отпътува на лекуване в Германия, а Ивайло Стефанов получи травма в дербито с Левски. Най-вероятно Стефанов ще се възвърне до 2 седмици, само че положението на Шекерджиев и Петков още не е изцяло ясно по кое време ще могат още веднъж да играят. Така на процедура може да се окаже, че против Белогорие може да се наложим да играем без трима от главните ни волейболисти”, съобщи обезпокоеният ментор на ЦСКА Александър Попов особено пред Sportal.bg .

СНИМКИ: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от дербито ЦСКА - ЛЕВСКИ 3:1 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР