Вицешампионът на Англия – Арсенал, е готов да даде защитника

...
Вицешампионът на Англия – Арсенал, е готов да даде защитника
Коментари Харесай

Наполи гледа към защитник на Арсенал

Вицешампионът на Англия – Арсенал, е подготвен да даде бранителя Такехиро Томиясу чартърен идващия месец. Очаква се „ артилеристите “ да бъдат дейни на трансферния пазар през януари, защото се пробват да стигнат до първа купа във Висшата лига от 20 години.

Мениджърът Микел Артета има предпочитание да притегли нов защитник, полузащитник и нападател. По тази причина някои от играчите в сегашния състав ще би трябвало да изоставен, с цел да създадат място за новите попълнения.

Според италианското издание Il Mattino, на Томиясу ще му бъде позволено да напусне. Предполага се, че Наполи се интересува от привличането на крайния бранител чартърен през януари. Италианският първенец също обмисля да вземе и централния защитник Якуб Кивиор, само че Арсенал е по-малко евентуално да се раздели с него единствено чартърен, защото лондончани желаят да го продадат.

23-годишният поляк бе стеснен до общо 21 изяви, откогато се причисли към Арсенал през януари тази година. Междувременно Томиясу се утвърди като значима част от тима на Артета. Японецът има 19 мача до момента този сезон, само че неотдавна получи травма на прасеца, която го остави отвън игра.

В момента Арсенал е втори в таблицата на Висшата лига, на две точки зад водача Ливърпул, а по-късно в неделя гостува на Фулъм. „ Артилеристите “ са свързвани с няколко играчи преди януарския трансферен прозорец, в това число Айвън Тони, Доминик Соланке и Матайс де Лихт.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР