Вицешампионът Арсенал започна новия сезон в английската Висша лига с

...
Вицешампионът Арсенал започна новия сезон в английската Висша лига с
Коментари Харесай

Арсенал стартира с мъчна победа над Форест

Вицешампионът Арсенал стартира новия сезон в британската Висша лига с 2:1 над Нотингам Форест. Вчера.

Началото на срещата беше забавено с 30 минути, защото огромна част от публиката не съумя да влезе в точния момент. Проблемът се появи поради новите цифрови билети, въведени от Арсенал. Системата обаче е блокирала, което е довело до забавянето.

Играчите на Микел Артета изиграха ужасно първо полувреме. В него паднаха и двата им гола, дело на Еди Нкетия в 26-ата минута и на Букайо Сака в 32-ата. През втората част обаче артилеристите понижиха темпото и Форест върна едно попадение. Гостите натиснаха до края, само че не съумяха да изравнят.

С победи стартираха още Брайтън, Фулъм и Кристъл Палас. Брайтън отнесе новака Лутън с 4:1. Соли Марч се разписа с глава в 36-ата минута, а рекордната покупка на отбора Жоао Педро удвои от дузпа в 71-вата минута. Десет минути преди края и Лутън получи дузпа, а Кърлтън Морис понижи разликата. Това е историческо първо попадение за отбора във Висшата лига. В последните минути Симон Адингра и резервата Еван Фъргюсън направиха 4:1.

Фулъм реализира победа над Евертън с 1:0. През първото полувреме пропуски за карамелите направиха Абдулай Дукуре и Нийл Мопе. Попадение на Майкъл Кийн беше анулирано поради нарушаване против вратаря Бернд Лено. Резервата Боби Де Кордова-Райд вкара единствения гол за лондончани.

Кристъл Палас се наложи при гостуването си на Шефилд Юнайтед с 1:0. Победното попадение беше дело на Одсон Едуар.

Победителят в Лигата на конференциите Уест Хям направи 1:1 като посетител на Борнемут.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР