Вицепрезидентката на САЩ и претендент на Демократическата партия за изборите

...
Вицепрезидентката на САЩ и претендент на Демократическата партия за изборите
Коментари Харесай

Камала Харис нарече Доналд Тръмп „фашист“ на предизборна проява в щата Пенсилвания

Вицепрезидентката на Съединени американски щати и кандидат на Демократическата партия за изборите на 5 ноември Камала Харис съобщи нощес на предизборна демонстрация в предградието на Филаделфия - Астън, щата Пенсилвания, че има вяра, че Доналд Тръмп „ е фашист “, съобщи Асошиейтед прес.

Харис употребява за мотив мненията на някогашния шеф на канцеларията на Тръмп - Джон Кели. Пенсионираният военачалник от морската пехота съобщи в изявление за американския в. " Ню Йорк таймс ", че някогашният президент на Съединени американски щати дава отговор на определението за фашист и " избира метода на деспот към ръководството ".

Вицепрезидентката съобщи, че отваря един прозорец към " действителния " аспект на републиканския си конкурент и визията, кято би имал " главнокомандващият ", какъвто е президентът на Съединени американски щати.

На въпрос на водещия от телевизия Си Ен Ен - уредник на проявата, дали има вяра, че Тръмп е фашист, Харис отговори два пъти: " Да, имам вяра “.

По-късно тя самата повдигна въпроса, като сподели, че в случай че бъде определен още веднъж, Тръмп ще бъде „ президент, който се възхищава на диктаторите и е фашист “.

" Вярвам, че Доналд Тръмп е заплаха за благосъстоянието и сигурността на Съединените американски щати “, сподели тя.

Камала Харис възнамерява заключителната демонстрация от предизборната си акция на мястото във Вашингтон, където Тръмп подтикна поддръжниците си да щурмувагт Капитолия на 6 януари 2021 година в опит да анулира резултатите от изборите, които той загуби от Джо Байдън.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР