Вицепрезидентът привлече вниманието върху себе си с това, което каза.Голямо

...
Вицепрезидентът привлече вниманието върху себе си с това, което каза.Голямо
Коментари Харесай

Йотова: Който прави политика без ценности, няма истински привърженици

Вицепрезидентът притегли вниманието върху себе си с това, което сподели.

Голямо е изкушението в България, а и в Европа, да се прави политика без полезности. Някои ще кажат, че са отживялост, кому са нужни, когато имаш чудесна симбиоза сред пари, власт и напън и елементарно изпълняваш задачите си. Но който прави политика без полезности, няма същински последователи, а хора, които са с него от боязън и полза. А тези, които изповядват полезности, могат да поведат хора след себе си, знаят, че по-важна от властта е политиката за хората. Успешната политика е обществена и обективна. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова на честването на 30-годишнината на фондация " Фридрих Еберт “ – Бюро България.

" З0 години фондация " Фридрих Еберт “ работи за полезности и с ценностни понятия. Успя да построи цяло едно потомство хора, които се опитваме да построяваме среда, в която не ползите са преди всичко. Искаме една по-предвидима и умна среда, която подтиква хората да бъдат изобретателни, в която думи като правдивост, битка с неравенствата в действителност имат значение “, уточни в приветствието си Йотова. Тя благодари на екипа на фондацията в България за взаимната активност през годините и посочи многочислените й начинания. " С активността си фондацията демонстрира какъв брой е значимо хората да бъдат политически грамотни, въпреки през днешния ден мнозина да считат, че са се родили политици “, съобщи вицепрезидентът. Тя акцентира вниманието на фондацията към младежите и потребните й проучвания за техния профил, упования и търсения. " Силни сте, търсете съидейници и променяйте това, което не ви харесва – това е значимото обръщение, което изпращате към младите българи “, посочи Илияна Йотова, написа

" Преди 100 години тогавашният немски президент Фридрих Еберт споделя, че не може да има независимост без народна власт и народна власт без независимост, а насилието е постоянно реакционно, без значение кой го използва. 100 години по-късно имаме същия проблем – да се борим за народна власт и да не отваряме вратите на несправедливостта и на насилието “, съобщи вицепрезидентът.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР