Вицепрезидентът на Сръбския футболен съюз Сандра Сремчевич е убедена в

...
Вицепрезидентът на Сръбския футболен съюз Сандра Сремчевич е убедена в
Коментари Харесай

Сандра Сремчевич: Сърбия е фаровит срещу България за двубоя в Разград

Вицепрезидентът на Сръбския футболен съюз Сандра Сремчевич е уверена в класирането на „ плавите “ на Евро 2024 в Германия. В изявление за Българска национална телевизия тя съобщи, че селекцията на Драган Стойкович е любимец против България в дуела в Разград, който ще се организира през юни месец.

„ Без подозрение Сърбия е огромният любимец за дуела в Разград, несъмнено, с цялото ми почитание към българския тим и моя огромен другар Младен Кръстаич. Кръстаич и Пикси Стойкович се познават чудесно и съм сигурна, че ни чака един същински тактически дуел. Важно ще бъде и в каква форма ще бъдат играчите на тимовете през юни. Нещо, с което ние имахме проблем по време на международното състезание в Катар. Радвам се, че националният ни отбор стартира с две победи в тези квалификации и съм сигурна, че ще се класираме за европейското състезание следващата година.

Сремчевич, която е и президент на женския футболен клуб Цървена звезда, съобщи, че в женското направление страните от Балканите изостават съществено от клубовете в Западна Европа.

„ Изоставаме съществено във връзка с инфраструктурата и финансовите средства в женския футбол, само че на Балканите има огромен брой надарени девойки. Така е във всички спортове, освен във футбола “, добави тя.

Сандра Сремчевич бе в Пазарджик, където подписа съглашение за Европейска младежка спортна академия за политика и дипломация.

У нас планът е на асоциация „ Докосни дъгата “ и е подсилен от футболните Лудогорец и Хебър.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР