Вицепрезидентът на САЩ ще даде утре за телевизия Си Ен

...
Вицепрезидентът на САЩ ще даде утре за телевизия Си Ен
Коментари Харесай

Камала Харис ще даде утре за Си Ен Ен първото си интервю като кандидат-президент

Вицепрезидентът на Съединени американски щати ще даде на следващия ден за телевизия Си Ен Ен първото изявление след влизането си в предизборната акция доскоро повече от месец, заяви самата телевизия, представена от Франс прес.

Заедно с Харис на въпросите на журналистката Дейна Баш ще дава отговор претендентът за вицепрезидент - губернаторът на щата Митесота Тим Уолз, с който Харис ще има предизборна демонстрация в Джорджия, основен щат за изхода на изборите на 5 ноември.

Интервюто ще бъде излъчено в 21,00 ч. локално време (01 ч. по Гринуич в петък), посочи Си Ен Ен.

Петдесет и девет годишната демократка беше подложена на засилващ се напън да даде просторно изявление за огромна американска медия. Досега тя свеждаше общуването с представители на медиите до напълно къси диалози с публицисти след пътуванията си или срещи с инфлуенсъри, написа Българска телеграфна агенция.

Интервюто за Си Ен Ен, което ще бъде последвано от дълго чакан спор със противника й републиканец Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския на 10 септември, акцентира обстоятелството, че тази невероятна президентска акция е навлязла в друга фаза, 10 седмици преди изборите и след еуфоричния конгрес на демократите за номиниране на техния претендент за Белия дом предходната седмица в Чикаго.

Харис, която се включи в конкуренцията след сензационното отдръпване на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в на 21 юли, от този момент набра известна инерция в изследванията, само че конкуренцията остава извънредно оспорвана.

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския се нуждае от нов подтик, с цел да притегли гласове оттатък нормалната си база, която е доста постоянна и още по-ревностна, откогато на 13 юли против него беше осъществен опит за ликвидиране, отбелязва Агенция Франс Прес.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР