Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс заяви, че страната му няма

...
Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс заяви, че страната му няма
Коментари Харесай

Майк Пенс: Няма да допуснем Венецуела да се срине

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс съобщи, че страната му няма да разреши „ Венецуела да се срине”. Според него такова събитие ще заплаши и другите страни в района. „ Не можем да оставим това да се случи и няма да го оставим”, съобщи той пред 600 души в католическа черква в Дорал, в сърцето на венецуелската общественост в Маями. Като работим с нашите съдружници в Латинска Америка, Съединени американски щати ще се оправят и ще победят всички, които дръзнат да застрашат нашето благоденствие ", сподели той.
Пенс смята, че в случай че Венецуела се срине, това ще докара до по-засилен наркотрафик със съответните смъртоносни последици. За този риск преупреди по-рано и президентът Доналд Тръмп. Венецуела е обхваната от дълбока политическа, икономическа и институционална рецесия, съобщи БГНЕС.
Президентът Мадуро, който сондажите дефинират като доста неизвестен в странат, е изправен от четири месеца пред всеобщи демонстрации на опозицията, която упорства за неговата оставка. По време на тези митинги имаше голям брой конфликти, довели до гибелта на 125 души. В речта си Пенс не загатна, както го направи по-рано Тръмп, опцията за „ военна опция”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР