Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс получи ваксина срещу коронавируса на

...
Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс получи ваксина срещу коронавируса на
Коментари Харесай

Майк Пенс се ваксинира срещу COVID-19 на живо по телевизията

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс получи ваксина против ковид онлайн по малкия екран тази заран . Целта е да се покаже на американците, че имунизациите са безвредни и да се ускори публичното доверие в успеваемостта им, осведоми NBC News.

От имунизацията на Pfizer/BioNTech получи и брачната половинка на вицепрезидента, Карън Пенс , и основният доктор Джеръм Адамс в постройката " Айзенхауер " до Белия дом. Ваксината бе сложена от медицински екип от националната военна болница " Уолтър Рийд ".
 COVID-19: За трети следващ ден над 3000 умряли в Съединени американски щати за денонощие
COVID-19: За трети следващ ден над 3000 умряли в Съединени американски щати за денонощие

Починалите са над 311 000

" Не усетих нищо. Добре свършено ", разяснява Пенс, откакто му бе сложена имунизацията на лявото рамо.

Лекарите предизвестиха тримата, че би трябвало да се върнат след 21 дни за втората доза и че може да изпитат някаква болежка в региона, където е сложена инжекцията.

По-рано тази седмица Белият дом разгласи, че Пенс се надява да покаже сигурността и успеваемостта на имунизацията и да построи доверие измежду американците.

Не е ясно дали и по кое време президентът Доналд Тръмп ще си сложи ваксина.

Новоизбраният президент Джо Байдън се чака да си сложи ваксина идната седмица.

Агенцията за надзор на храните и медикаментите на Съединени американски щати даде обещание да работи бързо за утвърждение на имунизацията на Moderna. . Окончателното решение на организацията се чака през днешния ден.

Преди седмица Съединени американски щати утвърдиха първата

Преди минути Тръмп написа в " Туитър ", че имунизацията на Moderna e утвърдена и че неотложно ще стартира дистрибуцията й, макар че от Агенцията за надзор на храните и медикаментите към момента не са удостоверили.

Пенс сподели, че имунизацията на Moderna може да бъде утвърдена до часове. Отделно лекар Антъни Фаучи заяви, че е оказал помощ имунизацията на Moderna да стартира да бъде поставяна от понеделник или вторник.

За
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР