Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс обяви, че е готов да

...
Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс обяви, че е готов да
Коментари Харесай

Пенс изригна: Публикувайте разговорите ми със Зеленски

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс разгласи, че е подготвен да одобри издание на диалозите му с украинския президент Володимир Зеленски, заяви Fox News.

Той разяснява това, до момента в който се води следствие против президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за оказване на напън над украинското държавното управление. Вицепрезидентът Майк Пенс приказва пред публицисти в Айова.

„ Нямам нищо срещу моите диалози да бъдат оповестени. Обсъждаме това с юридическия консултант в Белия дом “, съобщи Пенс.

Смята се, че Тръмп се е опитвал да контракти доказателства против някогашния вицепрезидент Джо Байдън, обезпечени от украинското държавното управление. Той отхвърля да има нередности в диалозите му с украинския президент.

Според Пенс Тръмп не е указвал напън, а е договарял по-голяма поддръжка от европейските страни за Украйна.

Пенс съобщи, че администрацията на Барак Обама е изпращала единствено одеяла и възглавници на украинските представители, до момента в който тази на Тръмп е осигурила военна помощ. Той акцентира, че всички диалози са били фокусирани върху разширение на европейската поддръжка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР