Вицепрезидентът на отбора на Ювентус Павел Недвед отново изясни позицията

...
Вицепрезидентът на отбора на Ювентус Павел Недвед отново изясни позицията
Коментари Харесай

Шеф в Ювентус коментира бъдещето на Роналдо

Вицепрезидентът на тима на Ювентус Павел Недвед още веднъж обясни позицията на клуба за бъдещето на португалската суперзвезда Кристиано Роналдо. Преди приятелския мач на „ биаконерите “ против Монца той разяснява за обстановката с Роналдо.

„ Роналдо е един от нашите играчи, той има контракт за още един сезон, доста сме щастливи да го имаме ни, тъй като всяка година той ни подсигурява голове. Разбира се, разчитаме на него “, съобщи Недвед пред „ Italia 1 “.

Той показа, че „ биаконерите “ са отправили оферта за халфа Мануел Локатели, която е съобразена с актуалната обстановка в международния футбол, която бе породена от пандемията от ковид.

„ Неровердите “ отхвърлиха предложение на “бианконерите” за наем с алтернатива за откупуване в размер на 30-35 млн. евро, като желаят за своя състезател 40 млн. евро без да се постанова да го преотстъпват.

„ Разговаряхме със Сасуоло и направихме нашата оферта, за която имаме вяра, че е подобаваща в актуалната обстановка поради метода, по който финансите и трансферният пазар бяха повлияни от COVID-19. Убедени сме, че това е положително предложение и че е вярното. Винаги сме уверени, по принцип в договарянията има неща, които би трябвало да бъдат изяснени и конкретизирани. Когато искаш състезател и той те желае, тогава е ясно”, разгласи Недвед.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР