Вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев заяви, че клубът може да

...
Вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев заяви, че клубът може да
Коментари Харесай

Монако принуден да продаде две от звездите си

Вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев съобщи, че клубът може да бъде заставен да продаде две от огромните си звезди Тома Лемар и Фабиньо през идващото лято.

Василиев също по този начин съобщи, че Монако няма да влезе в борбата за подписа на Алексис Санчес от Арсенал, тъй като чилиецът има доста високи финансови искания, които не могат да бъдат покрити от първенеца на Лига 1.

"Арсенал беше покрай привличането на Лемар през лятото, само че не стигна времето прехвърлянето да бъде приключен. Ние сме удовлетворени, че остана. Наясно сме обаче, че другото лято той най-вероятно ще си тръгне. Разбира се, нищо не може да бъде обезпечено ", сподели Василиев в изявление за „ Sky Sports “.

„ Мисля, че ние постъпихме вярно, като продадохме играчите, които желаеха да си тръгнат. Няма смисъл да държиш в отбора си футболист, който не е съсредоточен върху това, което прави на терена и мисли за трансфер “, добави вицепрезидентът на Монако.

„ Ливърпул имаше доста сериозен интерес към Лемар, само че Арсенал бе доста покрай това да завърши договорката с нас за неговия трансфер “, продължи шефът на клуба от Княжеството.

„ Фабиньо е основен футболист за нашия тим, само че ние сме наясно, че и за него ще настъпи моментът, в който ще би трябвало да го продадем. Най-вероятно ще бъдем принудени да продадем и него през идващото лято “, сподели още Василиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР