Вицепрезидентът на Милан Франко Барези коментира жребия за 1/4-финалите на

...
Вицепрезидентът на Милан Франко Барези коментира жребия за 1/4-финалите на
Коментари Харесай

Барези посъветва Милан как да спре Осимен

Вицепрезидентът на Милан Франко Барези разяснява жребия за 1/4-финалите на Шампионската лига, който опълчи “росонерите ” против Наполи. Легендарният бранител също по този начин разиска по какъв начин голмайсторът на “партенопеите ” Виктор Осимен може да бъде спрян, като не спести похвали и за бранителя им Ким Мин-Жае.

“Ние сме горди и щастливи да бъдем тук. Сега ще има италианско дерби и малко съжаляваме, тъй като единият тим ще бъде отстранен. Уважаваме Наполи и ще се надигнем против тях по най-хубавия метод, знаейки, че са мощни, само че ние можем да се оправим добре.

Как бих опазил Осимен? Мисля, че, както знаете, когато им центриране, бранителят не би трябвало да се концентрира върху топката, а да следи съперника и да стои покрай него. В доста случаи даже малко допиране е задоволително да окаже влияние върху нападателя. Осимен е доста мощен и може да вкара по всевъзможен метод. Трябва да създадем всичко допустимо да го държим надалеч от наказателното поле. Наполи не са единствено Осимен и е нужно да ги почитаме.

Сравненията сред мен и Ким? Не обичам сравненията, само че Ким беше чудесно попълнение, както и Хвича Кварацхелия. Те са основни за Наполи през този сезон. Много са солидни с Ким. Нещо, което им липсваше преди. Те вършат страховит сезон ”, разяснява Барези пред “Скай Спорт Италия ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР