Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети разкри, че клубът има сериозни

...
Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети разкри, че клубът има сериозни
Коментари Харесай

Санети призна: Интер не беше добре финансово, можеше да има продажба

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети разкри, че клубът има съществени финансови проблеми и е можело да бъде продаден по средата на сезона. Аржентинецът обаче добави, че планът за Суперлигата е бил неточност. "Нерадзурите " честват първа купа от 11 години.

"Вярно е, че клубът можеше да бъде продаден по средата на сезона. Имахме съществени финансови проблеми и освен ние. Финансовите проблеми стоят и може да ни отнеме две години, с цел да възстановим салдото. Имаме потребност хората да се върнат на стадиона. Труден миг е. Трябва ни тактика, която ще ни подсигурява резистентност в дълготраен проект ", разяснява Санети пред аржентинския вестник "Ла Насион ".

Той приказва за това какъв брой огромна роля е изиграл Антонио Конте за спечелването на купата:

"От деня, в който дойде, той мисли по какъв начин да усъвършенства тима. Той убеди клуба да го следва. В началото имаше песимизъм по отношение на предишното му в Ювентус, само че те се научиха да го обичат. "

Санети показа мнението си и за Суперлигата, в която Интер искаше да се причисли:

"Идеята не се задържа дълго и почитателите дадоха отговор. Беше неточност и ние би трябвало да се поучим от грешките си. Няма подозрение, че беше неточност, само че ще помогне на ФИФА, УЕФА и другите управителни органи във футбола да се съберат с клубовете и да намерят различни способи да подобрим футболния свят. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР