Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети потвърди, че клубът е планирал

...
Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети потвърди, че клубът е планирал
Коментари Харесай

Санети: Да, преговаряхме с Дибала, но той е добре в Рома

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети удостовери, че клубът е възнамерявал привличането на Пауло Дибала, преди да се насочи към Ромелу Лукаку, който беше взет чартърен от Челси.

„ Да, имаше договаряния, само че когато подписахме с Лукаку, към този момент имахме класен нападател. Мисля, че Дибала е добре в Рома. Познавам Моуриньо и знам, че той може да извлече максимума от качествата му “, разяснява Санети пред Gazzetta dello Sport. „ Надяваме се, че Лукаку ще се завърне скоро на терена, тъй като се нуждаем от него. Той и Лаутаро Мартинес са в действителност значими играчи за нас “, добави добави легендата на “нерадзурите ”.

Той взе отношение и по тематиката за първите месеци а различен собствен съотечественик - Анхел Ди Мария, в Ювентус. „ Говорим за футболист, който постоянно прави разликата. Надявам се, че нервността, която демонстрира към този момент, няма да се отрази на представянето му на Световното състезание, само че това се случва, когато тимът претърпява сложни времена “, сподели 49-годишният аржентинец.

Санети разяснява и неуспеха на “Скуадра адзура ” да се класира за Мондиал 2022. „ Много скърбя. Тъжен съм, че Италия няма да бъде на Световното състезание. Познавам Манчини и знам какъв брой е предан на работата си “, приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР