Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети коментира предстоящия финал в Шампионската

...
Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети коментира предстоящия финал в Шампионската
Коментари Харесай

Санети: На финала всичко е възможно

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети разяснява идния край в Шампионската лига против Манчестър Сити. " Нерадзурите " са определяни като новобранец в този конфликт, само че аржентинецът има вяра, че отборът му е кадърен на изненада.

" Трябва да заложим на верния метод към мача и да опитаме да създадем проблеми на противника. За мен Сити е доста добре окомплектован тим, който има топ играчи на всички позиции. Навсякъде по терена могат да те разбалансират. Но това е край и всичко може да се случи, тъй като нещата могат да се трансформират във всеки един миг. Ако се върнем обратно към 2010 година, тогава мачът с Барселона от 1/2-финалите бе съвсем като край. Успяхме да пеодолеем затруднение, което изглеждаше съвсем непреодолимо. Ако вярваш в себе си, всичко е допустимо. Да играеш против британски тим не е по-различно от всеки различен. Премиър лийг е в мощен миг и това ще бъде огромен край против страховит треньор. Това бе тежка седмица, в която всичко се въртеше към дербито, което бе с цената на край. В двата мача с Милан заслужавахме да спечелим. Развълнуван съм, че сме на край. Имаме действителен късмет да спечелим Шампионската лига. Да го направя в ролята на вицепрезидент ще сбъдне още една моя фантазия ", съобщи Санети.
 Интер нанесе нов удар по Милан и стигна до жадувания край Интер нанесе нов удар по Милан и стигна до жадувания край
След това той разяснява качествата на нападателя Лаутаро Мартинес, който има 25 гола и 10 асистенции в 52 мача през сезона.

" Лаутаро ме изненадва положително, тъй като демонстрира доста други възможности в играта си. Той е значим нападател и е главното ни оръжие поради своята отдаденост и благотворителност. Не е елементарно за нападател да се нагоди към италианския футбол, само че той е значим както за Интер, по този начин и за Аржентина. Не знам какъв брой коства сега, тъй като пазарът се трансформира всеки ден. Нормално е, когато имаме страховит футболист, другите тимове да го желаят, само че аз съм спокоен. Най-важно е желанието на самия футболист. Ако той не желае да напусне, даже и да пристигна огромна оферта, тя няма да бъде чута. Виждам, че Лаутаро е спокоен и приспособен в клуба. Не единствено той се усеща добре тук, само че и неговото семейство. Всеки тим би желал да има Лаутаро в състава си, тъй като той не е лакомец ", счита аржентинецът.
 Съставът на Манчестър Сити е близо три пъти по-скъп от този на Интер Съставът на Манчестър Сити е близо три пъти по-скъп от този на Интер
Накрая той разяснява и информациите за възможен трансфер на Лео Меси през лятото: " Меси не е по джоба ни, тъй като икономическата обстановка в Италия е по-различна и не можем да си позволим футболист като него ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР