Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви пред Спортал, че след

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви пред Спортал, че след
Коментари Харесай

Лечков: След мача ще си говорим по-задълбочено по темата за Конгреса и екипа на Бербатов

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков съобщи пред " Спортал ", че след мача на националите ни с Швейцария ще се приказва по-детайлно за нов контракт на селекционера Ясен Петров.

" Играхме против един много добър тим, както се видя. Нека се концентрираме върху идващия мач, който е значим за самочувствието на момчетата. Всеки мач е за себе си. Когато сa квалификации, би трябвало да се играе мач за мач.

Нека минат изборите и след това ще приказваме повече за мача и ще даваме детайлни оценки. След мача ще си приказваме по-задълбочено по тематиката за Конгреса и екипа на Бербатов. Ако се гледа обективно, би трябвало да се приказва по-детайлно за контракта на Ясен Петров, когато се затвори този цикъл.

Трябва да се сбиеш по-яко, с цел да победиш. Това зависи единствено от момчетата. Напълно допустимо е да вземем точка в Люцерн. Всичко е допустимо. Украйна видяхте какъв брой положения имаха.

Отборът има класа. Знаете къде играят футболистите им. И това беше разликата - двама-трима души. Мисля, че някои от тях са запаси в тимовете си в Англия. Това е разликата сега ", сподели Лечков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР