Вицепрезидентът на БФС, Йордан Лечков, се срещна с горещата реакция

...
Вицепрезидентът на БФС, Йордан Лечков, се срещна с горещата реакция
Коментари Харесай

Сливен изпрати Лечков с викове: "Изрод, мръсник и оставка!"

Вицепрезидентът на БФС, Йордан Лечков, се срещна с горещата реакция на футболните почитатели в своя роден град Сливен. Във видео, което беше публикувано в обществените мрежи, може да се види по какъв начин почитателите го наобикалят и почват с вербалната експанзия, преди да се качи в колата, която бе карана от различен човек.

Един от последователите го пита: " Бай Данчо, кажи кой е по-голям безсрамник от тебе? " и други се причисляват с обидни мнения към Лечков. Някога славният полузащитник реагира на тези обвинявания със своята присъща усмивка, макар че евентуално към този момент е наясно, че доста хора недоволстват и желаят оставката на цялото управление на футболния съюз, в това число и него самия.

В същото видео има и фрагменти от мач на стадиона в Сливен, където почитателите на футбола скандират " оставка ". Този тип на митинг се популяризира и в други мачове в Първа лига, където почитателите на другите тимове също скандират настояването, а също и обидни мнения във връзка с БФС и президента на организацията, Борислав Михайлов.

Автор: lupa.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР