Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков отново се заяде с Димитър

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков отново се заяде с Димитър
Коментари Харесай

Лечков отново се заяде с Бербатов

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков още веднъж се заяде с Димитър Бербатов и съотборниците му от тогавашния народен тим. В предаването " 120 минути " по БТВ, легендата на националния тим съобщи, че поколението на Митко, Стилиян и Мартин Петрови не са постигнали това, което са могли.

Вицепрезидентът на БФС не пропусна да разяснява, въпреки и много сдържано, сагата с евролиценза на ЦСКА-София като сподели, че още през предходната година е било ясно, че " алените " няма да играят в Европа.

" Когато стане дума за поколението на Бербатов и Стилиян, заставам зад всяка една дума. Не считам, че реализираха триумфите, които можеха.

Какво да кажа за ЦСКА-София. То беше ясно още отпреди година, че няма да могат да играят в Европа. Не съм в детайлите по отношение на разединението на ЦСКА. Не желая да разясня ", сподели Лечков.

Бившият футболист съобщи, че е изгубил безусловно всичко след влизането си в политиката. Данчо разкри, че са се пробвали да го срутен с делата против него.

" Аз съм един от дребното, които са изгубили безусловно всичко от политиката - повече от 20 милиона. В Западна Европа, когато ти издигнат дело, е несъмнено на 99%, че ще влезеш в пандиза.

Тук обаче първо стартират дело и чак по-късно потеглят да събират доказателства. Зависимостите в тези системи са доста страшни. Един проблем се взема решение по разнообразни способи за разнообразни хора ", показа той.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР