Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков отговори на Димитър Бербатов и

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков отговори на Димитър Бербатов и
Коментари Харесай

Лечков отговори на Берабатов: Тези хора лъжат, не става ли ясно на цяла футболна общественост

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков отговори на Димитър Бербатов и екипа му, които дадоха конференция в петък. Пред bTV той отхвърли да има непозволено изключени членове на футболния съюз.

Лечков приказва и за загубата на Сливен с 0:21, като прикани Бербатов да вземе един клуб, с цел да се види " дали може да похарчи и два лв. ".

По думите му Бербатов живее мач на мач, защото излиза да приказва в общественото пространство към дуелите на националния тим.
 Министърът на спорта се захваща с БФС след сигнала на Бербатов
Министърът на спорта се захваща с БФС след сигнала на Бербатов

За изключените клубове

" По предписание до една седмица след Изпълком материалите се изпращат на всеки един член да ги прегледа. Ако има забележки, документално може да ги върне на БФС. За времетраенето на Изпълкома надали не, че не сме осведомени и сме дали своят вот бързо. Нали това беше един от мненията ", стартира Лечков.

" Как без доводи да сме изключили клубове? Те не дават отговор (на изискванията). Чисто софтуерно идва от зоналните шефове, които наблюдават и документират. От зоналните е пристигнало, че тези клубове нямат активност. За страдание, това дава отговор на истината. Те (Бербатов и екипът му) лъжат дребните клубове, които в действителност не дават отговор на никакви условия. Години наред са се правили взаимни отстъпки, с цел да има някакъв футбол в селото или в школата. Те лъжат тези хора, не става ли ясно на цяла футболна общност ", продължи той.

" Не мога да кажа какъв брой клубове са изключени за последните две години. Мисля, че към 40 бяха последния път за уронване на престижа. Може ли да дойдеш и да целиш с камъни, плодове и зеленчуци футболния съюз. Видя се от всички ".

" Право на клубовете си е да се новорегистрират, само че става по различен ред. Вижте през днешния ден какво стана в Гърция. Понеже си приказваме на футболна тематика, не разрешават фенклубовете. Който рита топка, си прави някакъв клуб и има рекламация за нещо. Дали отговаряш на база, терени и така нататък? Нали желаеме да се модернизираме, сякаш ".
 Бербатов: Неправилното изключване на клубове от БФС продължава, приканвам страната да се намеси
Бербатов: Неправилното изключване на клубове от БФС продължава, приканвам страната да се намеси

" БФС постанова тирания "

" Моето отношение за загубата на Сливен с 0:21 е, че ние залагаме на млади. Играят 16-17-годишни. Залагаме на млади момчета. В групата всеобщо играят 40-годишни. Това е футболна политика. Нека да вземе един клуб да забележим дали може да харчи два лв.. Искам нещо по-важно да кажа. За мен по-важното е методът на държание на тези хора. Разбрахте ли какъв им е методът? Това е по-важното да се приказва. Те живеят мач за мач. Наближават мачовете на националния тим и гледат да основават напрежение. Минат мачовете на националния тим, появяват се. Нямат футболна активност никаква. Нещо вършат ли през тези години?

Кандидат на кое е президент? Каква съпротива? Тези хора провалиха такива огромни имена като Стоичков, Любо Пенев, Хубчев. Сменяха треньорите по този начин. Само с дребни неистини и измами се занимават или се не помнят тези неща. Сливен не е изпадал, вижте правилника. Те не го знаят. По устав изпадат два тима. Как да гласуваме доверие на подобен човек, който няма разбиране от нищо и пета година желае да става президент. Сливен не е изпадал, вижте документите на БФС ", сподели още вицепрезидентът на БФС.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР