Вицепрезидентът на БФС – Йордан Лечков, обяви, че не се

...
Вицепрезидентът на БФС – Йордан Лечков, обяви, че не се
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Трябва повече работа в клубовете! Треньорите да си вадят поуките!

Вицепрезидентът на БФС – Йордан Лечков, разгласи, че не се мисли за промяна на националния селекционер Ясен Петров. „ Лъвовете” приключиха квалификационния цикъл за Мондиал 2022 със загуба с 0:4 от Швейцария.

„ Аз мисля, че всички гледахме мача. Определено не ми е прелестно да го кажа, само че поисквам триумф на швейцарците на огромното състезание. Разликата се видя в класите. Мисля, че треньорите би трябвало да си създадат поуките, да си създадат разбори. И да се мисли за напред “, показа Йордан Лечков след срещата в Швейцария.

„ Както видяхте и в предния мач беше по този начин, разликата е очевадна. Съжалявам, че излиза от моята уста. Липсва класата в нашия тим, от дълго време е по този начин. Аз мисля, че не е времето и мястото, тъй като както съм казвал и преди, футболистите се построяват в клубовете, няма по какъв начин да прехвърлим всичко на главата на Ясен Петров или на който и да е било треньор, който е бил в националния тим “, сподели още един от ръководителите на българския футбол.

След края на срещата с Швейцария Ясен Петров разгласи, че поема цялата отговорност за тежкото проваляне в Люцерн.

„ Трябва повече работа в клубовете. За огромно страдание, от водеща футболна нация сме на това състояние сега “, добави Лечков пред Българска национална телевизия.

Запитан за възможен нов контракт на селекционера Ясен Петров, Йордан Лечков разяснява: „ Никога не съм си разрешавал да приказвам от лично име, по тази причина имаме управление, имаме определен нов Изпълком, ще бъде коментирано и тогава ще бъде оповестено. На този стадий не се мисли за промяна на треньора, в случай че това ви прави работа, ви го споделям. “

„ Тук би трябвало да отбележим, че огромна част от футболистите, които играха са натурализирани. Има доста от тях родени в Швейцария, само че и доста натурализирани. Все отново това е Швейцария, по тази причина им пожелаваме триумф на Световното състезание “, приключи Йордан Лечков.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР