Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков индиректно атакува екипа на Димитър ...

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков индиректно атакува екипа на Димитър

Лечков коментира кой е давал пари на Конгреса

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков косвено атакува екипа на Димитър Бербатов. Бившият халф на България призна в изявление, че до момента е спазвал приемливост поради борбата на Бербо за президентския пост на БФС, само че в този момент коменитра, че са давани пари на хора от човек със "запотени очила ".

„ На това му споделям егоцентризъм. Досега запазвах приемливост, тъй като Бербатов беше претендент-държавен глава, но… Вижте, имаше и трети претендент за поста. Защо не се обадихте и на него.

Информацията ми е от хора, които са получили пари от индивида със запотените очила. Те са желали да гласоподават за Порточанов, само че в последна сметка друго се е получило. Питайте Порточанов за какво получи единствено 8 гласа, а не 40-50 най-малко, както се очакваше “, съобщи Лечков.

„ Бербатов приказва основно през фейсбук, само че футболът не е фейсбук. Мерна се един път-два по малкия екран и това беше. Трябваше повече медийни изяви да има. Аз желая да го попитам за какво не си извади паундите. Защо? Нали искаше да строи база в София. Така хората ще го поддържат, а не с празни приказки и с офанзиви по съперниците. Аз по тази причина настоявам, че Бербатов е свидлив ", сподели Лечков пред Блиц.

Сега казуси ни задават. Като какъв ги задава. Дайте да занимаваме цяла България с болежките им. Нали знаете народът какво е споделил – цинично е, само че е правилно: Битият – обичай, другият – такован “, добави Лечков.

Източник: gong.bg