Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, даде мнението си за

...
Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, даде мнението си за
Коментари Харесай

Йордан Лечков отвърна на Любослав Пенев: То не бяха супи, то не бяха обиди...

Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, даде мнението си за недоволствата от съдиите, идващи от страна най-много на ЦСКА от подновяването на битката в Първа лига, написа " Топспорт ".

``
реклама

" Никой треньор не е сигурен за своята работа и се презастрахова още преди мачовете. Става въпрос за господин Пенев. Той е трябвало да си направи извода в живота - дали е треньор, или е още кандидат-президент. Да се концентрира върху своите треньорски качества, тъй като има някаква задача. То не бяха супи, то не бяха обиди... За нас не е обидно, а за него си ", разяснява Лечков пред Българска национална телевизия.

" Всеки един от притежателите на клубовете се обажда на съдиите. Това е обществена загадка. Става въпрос за боязън. Собственик на клуб се обажда на арбитър да му споделя по какъв начин да свири. Имало е такива случаи. Няма по какъв начин ние като футболен съюз да отговаряме за Кирил Домусчиев примерно. Това са ни сътрудници в Изпълкома. Венци Стефанов, другите притежатели. Сега с господин Божков, да речем. Ние си споделяме с тях, само че не на такива тематики ", добави още футболния функционер.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР