Вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова ще дебютира като главен съдия

...
Вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова ще дебютира като главен съдия
Коментари Харесай

Невяна Владинова ще дебютира като главен съдия на Световната купа в София този уикенд

Вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова ще дебютира като основен арбитър на Световната купа по художествена гимнастика този уикенд, което ще се организира в София.

" За мен е изключителна чест и голяма отговорност да бъда основен арбитър на съревнование от подобен сан, а точно на Световната купа по художествена гимнастика, която ще се организира в зала " Арена София " от 12 до 14 април. Това е доста значима стъпка за мен, само че съм признателна, че до мен стои един мощен, виновен и трудолюбив екип, с който ще създадем всичко допустимо надпреварата да протече безпрепятствено, умерено и сполучливо. Ще подходя, както нормално с огромна отговорност към доверието, което ми гласоподава БФХГ. Учила съм се и не преставам да се изучавам от най-хубавите съдии в България по художествена гимнастика, които постоянно са ми давали скъпи и верни препоръки и имам вяра, че мога да потегли по техните стъпки ", показа Владинова.

" Повече от месец се приготвям за това съревнование. Всички елементи по организирането на конкуренцията са направени. От понеделник работим по през целия ден в зала " Арена София ". Тук идват едни от най-авторитетните съдии на страните, които ще вземат присъединяване. За България съдии ще бъдат Филипа Филипова в самостоятелната конкуренция и Християна Тодорова при ансамблите ", добави основният арбитър на надпреварата.

" Заявени са 43 страни - 15 ансамбъла и 57 самостоятелни гимнастички. Пристигат едни от най-силните тимове в света - Израел, Италия, Украйна, Япония. Очаква ни доста зрелищна битка за медалите в София този уикенд. Сигурна съм, че благодарение на нашата невероятна аудитория, девойките ни ще съумеят да създадат едно мощно съревнование. Да пожелаем триумф и чудесно показване на българския тим! ", приключи Владинова.
 Елитът на международната художествена гимнастика се събира в София
Елитът на международната художествена гимнастика се събира в София

Надпреварата от календара на Световната купа ще се организира сред 12 - 14 април
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР