Вицепрезидентът на Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков постави положителна

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков постави положителна
Коментари Харесай

Йордан Лечков: На всяка цена трябва да се класираме за Евро 2020

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз (БФС) Йордан Лечков сложи позитивна оценка на националния тим след края на международните квалификации. Бившият халф изясни след прибирането от Люксембург, че е бил прав при започване на акцията, че отборът няма късмет да се класира, само че е видял усъвършенстване при Петър Хубчев.

" Където ни е мястото, там ни е мястото. Футболът от дълго време е подравнен като се изключи тимове като Франция, Испания, Германия, които са доста класни. Това не ни топли, нямаме следващо класиране. Надявам се на по-благосклонен чоп за идващите квалификации ", сподели Лечков.

Той сложи и съответна задача пред националния тим за Евро 2020, което ще бъде едвам второто в историята с 24 участника.

" Ще бъде желателно да се класираме за европейското, непременно дори. Ако питате мен, с Петър Хубчев ще търсим това класиране. Има усъвършенстване в организацията на играта, в желанието, което демонстрират играчите, може да се надгражда ", сподели още Лечков.

Той изясни, че диалози с Хубчев занапред предстоят, откакто неговият контракт изтича. Селекционерът не се прибра дружно с националния тим, като отиде при фамилията си в Германия.

За следващ път Лечков разгласи, че единственият претендент за Конгреса на БФС е сегашния президент Борислав Михайлов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР