Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите
Коментари Харесай

Давид Давидов в Block Out: Ето защо си струва да работя за българския волейбол

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите на волейболен клуб Левски София Давид Давидов бе специфичен посетител във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

Давид Давидов приказва и за какво си коства да работи за богатството на българския волейбол.

“Не са малко моментите, в които си е коствало да работя за българския волейбол и продължаваме да се занимаваме с присъединяване си във федерацията. Това значи, че към момента нещо остава повече позитивно в сравнение с негативно в един подобен ангажимент с изключение на ината и това, че нещо е стартирано и би трябвало да се приключи. Смятам, че от една страна съумях да се срещна с доста хора - и работещи за федерацията или сътрудници от волейболни клубове, с които сме единомишленици и споделяме тази пристрастеност към спорта. Няма по какъв начин да не са част от тази мотивация и всички хубави моменти с националните тимове за подрастващи, които преживяхме дружно през последните години и изобщо страстта, която тези младежи изживяват постигайки триумфи на най-високо равнище ”, съобщи Давид Давидов във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“В рамките на нашата организация Левски пък визията на нашата зала цялостна с деца, които играят волейбол и избират спорта за собствен път в живота. Това са неща, които основават чувството, че има някакъв принос и нещо, с което си оказал помощ на този спорт да продължи да се развива. Това е задоволителна мотивация да продължиш напред ”, добави Давид Давидов.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР