Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и бивш национал Любо

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и бивш национал Любо
Коментари Харесай

Любо Ганев показа на Бойко Борисов трофея на Мондиал 2018

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и някогашен национал Любо Ганев през днешния ден сподели на премиера Бойко Борисов и на министрите от кабинета шампионската купа, която ще бъде връчена на спечелилия на идното Световното състезание по волейбол за мъже.
България е хазаин на шампионата, взаимно с Италия.

В идващите месеци купата ще обиколи редица български градове като част от представянето на конкуренцията, която ще се организира през септември.

" Благодарение на вас и вашето държавно управление тази купа към този момент е в България. Радвам се, че тъкмо тук е първата стъпка на купата, която в идващите няколко месеца ще обиколи доста градове в страната. Надявам се и че за последно тя ще бъде в ръцете на някой от нашите волейболисти ", сподели Любо Ганев, който е изпълнителен шеф на организационния комитет на шампионата.

За организацията на шампионата осигурихме 10 милиона лв. и по тази причина разчитаме волейболистите да зарадват българите на най-голямото спортно събитие. Българите обичат волейбола, тъй че разчитаме доста на вас, разяснява министър председателят. Той уточни,че подготовката на шампионата е почнала с построяването на доста спортни зали в страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР