Вицепрезидентът на България продължава неевропейски да отрича македонското малцинство в

...
Вицепрезидентът на България продължава неевропейски да отрича македонското малцинство в
Коментари Харесай

Християн Мицкоски: Вицепрезидентът на България продължава неевропейски да отрича македонското малцинство

Вицепрезидентът на България продължава неевропейски да отхвърля македонското малцинство в Пиринска Македония, а това няма нищо общо с европейските полезности, които тези политици би трябвало да разпространяват. Точно противоположното - връщат ни обратно във времената от предишното, във времената на българската фашистка окупация по време на Втората международна война, към жертвите, които македонския свободомислещ народ даде, с цел да сътвори своя лична демократична страна. За да живеем през днешния ден това, което живеем и да се отървем от подобен фашистки окупатор, какъвто беше българският през Втората международна война “, съобщи на конференция през днешния ден водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски във връзка откриването на Културния клуб „ Иван Михайлов “ в Битоля и изказванията на вицепрезидента Илияна Йотова, че в българската Конституция няма малцинствени, а самостоятелни права. 
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 307

Мицкоски назова това провокация и попита кой би бил този политик или историк, който ще седне на масата с сътрудниците си от България и ще продължи да договаря за реализиране на съглашение най-малко до юни. „ Ако това е, с цел да се откри опрощение да блокират още веднъж (Република Северна) Македония, направиха го много сполучливо “, добави Мицкоски. 

Той прикани интернационалната общественост и Брюксел да прекратят " неевропейското държание " на публична София, „ тъй като тук, в (Република Северна) Македония към този момент няма на кого да се обадя. Това (политиците в страната) са неистинен политици, които с изключение на престъпност, корупция и липса на хрумвания не знаят какво друго да създадат “. „ За това приканвам и Европейски Съюз, и формален Брюксел да постави завършек на тези фашизоидни и хегемонистични планове от страна на нашия източен комшия, да окаже напън и да даде опция (Република Северна) Македония да стартира договаряния. Този народ заслужава това, тъй като в исторически проект неведнъж сме показвали, че сме в крайник с европейските полезности “, сподели Мицкоски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР