Вицепрезидентът коментира в предаването Офанзива с Любо Огнянов по NOVA

...
Вицепрезидентът коментира в предаването Офанзива с Любо Огнянов по NOVA
Коментари Харесай

Вицепрезидентът: Обяснението на Калин Стоянов, че е бил на кино, е предназначено за наивници

Вицепрезидентът разяснява в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS прекратяването на дерогацията. Според нея при решаването на казуса с съветския нефт водещ претекст би трябвало да е по какъв начин това ще промени живота на хората у нас.

„ Надявах, че държавното управление и министър-председателят Денков ще покажат пред българския народ какво е моментното положение на рафинерията, какви са прогнозите както за увеличение цените на горивата, по този начин и за сигурността на доставките, фактически ли се мисли за продажба на рафинерията, по този начин както пък говореше финансовият министър ”, съобщи Йотова.  

„ Освен това какво ще вършат и по какъв начин ще се сглобяват вътре в сглобката на тематика „ Рафинерия ” си и тяхна работа. Аз като български жител желая няколко неща. Първо, идващите месеци да не се усилват цените, това би трябвало да го подсигуряват. Второ, да има сигурност на доставките, а не да се извиняват с това, че някъде някой танкер се е забавил, тъй като не го пуска, чака на опашка. Трето и доста значимо - по какъв начин си показват развиването на целия този район, в който действа рафинерията, т.е. ще има ли уволнени хора, ще има ли съкратени хора, ще може ли да се резервира цялостният потенциал на рафинерията, или той ще бъде понижен, надлежно съкратени служащите? ”, попита Йотова.

„ Дали в действителност ще бъде обезпечено до последно всяко работно място там? Дали ще паднат приходите на хората, които работят там? Дали ние като жители ще можем да се употребяваме с евтини горива? Защото знаете, че сега, в който скочи цената на бензиноколонките, всичко скача нагоре. И дали страната ни е помислила за това по какъв начин финансово да оздрави и сдружението, и рафинерията, в случай че това в един миг се наложи. Ако за всичко това ние като жители имаме освен гаранцията, само че и по транспарантен метод показано пред нас, за мен това е задоволително ”, сподели Йотова.

Тя насочи и рецензии поради конфликтите в София в петък вечерта. „ Първо видях неспособността на Столична община да се оправи. Второ от самото начало се питах къде е вътрешният министър. В такива обстановки той приказва пред медии, дава нареждания, успокоява хората ”, разяснява вицепрезидентът.

„ Да не си на мястото на този вътрешен министър, тъй като нито една политическа мощ сега не желае да го припознае. Второ – бих му поискала оставката за метода, по който той изясни своето неприсъствие на митингите. Обяснението с киното е пояснение за наивници. Не считам, че е редно по този метод да се заблуждават българските жители. Второ – сподели, че не дава отговор за оперативното управление. А защо отговоря? Той и основният секретар не са ли в един екип ”, попита Йотова. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР