Вицепрезидентът Камала Харис ще разкаже мрачна история за това как

...
Вицепрезидентът Камала Харис ще разкаже мрачна история за това как
Коментари Харесай

Харис ще даде прогноза за „как изглежда вторият мандат на Тръмп“ по време на кампанията в Аризона

Вицепрезидентът Камала Харис ще опише мрачна история за това по какъв начин би изглеждал възможен втори мандат на Тръмп, когато тя посещава Аризона в петък следобяд.

Харис ще организира предизборно събитие в Тускон дни откакто Върховният съд на щата удостовери закон от 1864 година, който криминализира абортите без изключения за обезчестяване или блудничество. В готови забележки Харис упреква някогашния президент Тръмп, че е направил това решение допустимо с назначенията си във Върховния съд на Съединени американски щати, който анулира Роу против Уейд през 2022 година, поставяйки завършек на федералната отбрана на абортите.

„ Тук, в Аризона, те върнаха часовника повече от век обратно във връзка с правата и свободите на дамите, а тази възбрана в Аризона е един от най-големите вторични земетресения до момента, съгласно извадки, оповестени от Байдън. акция.

Тя ще назова Тръмп „ архитекта на тази рецесия в опазването на здравето “ и ще твърди, че втори мандат на Тръмп би означавал „ повече забрани, пов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР