Вицепрезидентът Камала Харис се срещна днес с министър-председателя на България

...
Вицепрезидентът Камала Харис се срещна днес с министър-председателя на България
Коментари Харесай

Нито дума за по-евтин газ: Камала Харис коментира срещата си с Кирил Петков в Twitter

Вицепрезидентът Камала Харис се срещна през днешния ден с министър-председателя на България Кирил Петков. Вицепрезидентът изрази своята благодарност за мощния съюз и топлото другарство сред Съединени американски щати и България. Тя благодари на министър-председателя за поддръжката на България към Украйна и удостовери, че Съединени американски щати са солидарни със страните пред последния опит на Русия да употребява силата като оръжие. Те се съгласиха с нуждата от подсилване на европейската резистентност посредством по-нататъшно диверсифициране на енергийните доставки надалеч от Русия и смисъла на продължаването на мощната защита и възпирането по източния фланг на НАТО. Това се показва в формалното известие, оповестено в страницата на Белия дом след срещата сред вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис и министър-председателят Кирил Петков.

Харис разгласява известие и в Туитър, само че в него още веднъж не се загатва нищо съответно за доставка на по-евтин газ за България.

Беше прелестно да посрещнем българския министър председател @KirilPetkov през днешния ден в Белия дом. Съединените щати остават признателни за мощния съюз и топлото другарство сред нашите две страни, написа в известието в Туитър.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР