Вицепрезидентът Камала Харис изрази смесени мнения относно Израел през последните

...
Вицепрезидентът Камала Харис изрази смесени мнения относно Израел през последните
Коментари Харесай

Смесените резултати на Харис относно Израел попадат в центъра на вниманието по време на посещението на Нетаняху

Вицепрезидентът Камала Харис изрази смесени отзиви по отношение на Израел през последните няколко години, проблем, който сигурно ще бъде емфатичен, когато тя поеме поста на върха на листата на Демократическата партия по същото време, когато израелският министър-председател Бенямин Нетаняху посети Вашингтон.

Харис постоянно е бил бранител на еврейските дела и постоянно е подкрепял съюза на Съединени американски щати с Израел от се причисли към Сената през 2017 година, само че пукнатини в поддръжката на настоящия вицепрезидент за еврейската страна започнаха да се демонстрират на фона на траялата месеци инвазия на страната в прилежаща Газа в отговор на терористичните офанзиви на Хамас от 7 октомври.

Скоро откакто встъпи в служба през 2017 година, Харис и брачният партньор й Дъг Емхоф, който е евреин, пътуваха до Израел. Пътуването е третото за Харис, съгласно репортаж от Times of Israel, само че първото за нейния брачен партньор, което акцентира смисъла на страната за сенатор, който е прекарал огромна ча...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР