Вицепрезидентът Илияна Йотова откри в Тополовград юбилейното 25-о издание на

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова откри в Тополовград юбилейното 25-о издание на
Коментари Харесай

Йотова при откриването на театрален фестивал: Изкуството е по-силно от войната и неволите

Вицепрезидентът Илияна Йотова откри в Тополовград юбилейното 25-о издание на Международния фестивал за любителски комедийни театри, пантомима и ирония „ Велко Кънев “, което се организира под неин патронаж.

В приветствието си Йотова благодари за упоритостта и напъните за одобряване на фестивала като значимо културно събитие на община Тополовград, Народно читалище „ Св. св. Кирил и Методий – 1894 “, на Министерство на културата, Изпълнителната организация за българите в чужбина, Съюза на артистите в България, Съюза на националните читалища.

В тазгодишното издание на фестивала, който продължава до 25 септември, се включват участници от цяла България и наши сънародници от Украйна, Молдова, Италия, Сърбия.

„ Изкуството е по-силно от войната и неволите. Когато се потопи в магията на изкуството, човек заживява с героите и техните ориси и не помни компликациите. Изкуството дава нужния лъч вяра, че ще преборим рецесиите “, посочи в приветствието си вицепрезидентът. Тя благодари на участниците за гения, упоритостта и всеотдайността и уточни, че редица велики артисти са създали първите си стъпки като фенове.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР