Вицепрезидентът и председател на съвета на директорите на най-голямата петролна

...
Вицепрезидентът и председател на съвета на директорите на най-голямата петролна
Коментари Харесай

Самоуби се бос на Лукойл

Вицепрезидентът и ръководител на съвета на шефовете на най-голямата петролна компания в Русия „ Лукойл “ Равил Маганов умря след рухване от прозорец на шестия етаж на Централната клинична болница (ЦКБ) в Москва, заяви Интерфакс, базирайки се на собствен източник.

„ Тази заран Маганов е паднал от прозореца на Централна клинична болница. Той е умрял от пострадванията си “, удостоверил източникът.

Трупът на Маганов е открит през днешния ден в 6.50 часа на територията на ЦКБ. Смята се, че 67-годишният мъж се е самоубил, добавя „ Московский комсомолец “. Той се е лекувал в отделението по кардиология.

На място работят полиция и Следствена комисия, аргументите за случая се обясняват.

През 80-те години Маганов работи в Langepasneftegaz, който по-късно става част от „ Лукойл “. През 2006 година получава поста първи вицепрезидент, а през 2020 година става ръководител на борда на шефовете на компанията.

На 8 май в къща в село Улянково, покрай Москва, беше намерено тялото на някогашния топ управител на „ Лукойл “ Александър Суботин. Според проверяващите повода за гибелта е сърдечна непълнота.

В началото на март бордът на шефовете на „ Лукойл “ публично призова за преустановяване на войната в Украйна. В известието на компанията се показва „ угриженост по отношение на продължаващите трагични събития в Украйна и най-дълбоко състрадание към всички наранени от тази покруса “.

През юли 61-годишният Юрий Воронов, началник на транспортната компания Astra Shipping, работила по арктическите контракти на „ Газпром “, беше открит убит в басейн във вилата му в село Морские Тераси, покрай Санкт Петербург.

През април телата на Владислав Аваев, някогашен вицепрезидент на „ Газпромбанк “, както и брачната половинка и щерка му бяха открити в апартамент в Москва.

По-късно същия месец, в Испания, бяха открити мъртви някогашният топ управител на „ Новатек “ Сергей Протосеня, брачната половинка и щерка му. „ Новатек “ е измежду най-големите компании за рандеман на газ в Русия.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР