Вицепрезидентът Харис трябва да се оттегли“, написа в петък колумнистът

...
Вицепрезидентът Харис трябва да се оттегли“, написа в петък колумнистът
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Харис трябва да се „оттегли“ за доброто на страната, казва колумнистът на Washington Post

Вицепрезидентът Харис би трябвало да се „ отдръпна “, написа в петък колумнистът на Washington Post Катлийн Паркър, както тя прикани представянето на вицепрезидента е „ разочароващо “ и предизвести, че тя се е трансформирала в „ задължение за листата на Демократическата партия “. беше разочароващо. "

" Загадката с Камала се свежда до това: тя беше определена, тъй като беше чернокожа и жена, композиция, равносилна на сигурност на работата. Сега, когато тя се трансформира в задължение за листата на Демократическата партия, Байдън не може да я уволни. Той не може да рискува да отчужди базата си. Точка. Сериозността на тази обстановка не може да бъде надценена. Отслабващите качества на Байдън, макар относително сполучливото му послание за положението на Съюза, и възходящата му физическа уязвимост са тревожни “, написа Паркър.

Вицепрезидентът Камала Харис приказва по време на протест на акцията „ Първи в нацията “ в държавния университет на Южна Каролина на 2 февруари 2024 година в Оринджбърг, Южна К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР