Вицепрезидентът беше гост на церемонията по връчване на годишните награди

...
Вицепрезидентът беше гост на церемонията по връчване на годишните награди
Коментари Харесай

Йотова беше гост на годишните награди на Съюза на организациите за любителско изкуство

Вицепрезидентът беше посетител на церемонията по връчване на годишните награди „ Вдъхновение “ на Съюза на организациите за любителско изкуство (СОЛИ). Съюзът сплотява 64 организации с действия в областта на изкуството, с 10 хиляди членове от цялата страна.

„ Дълбоко имам вяра във вашата задача – да откривате и развивате гения на нашите деца. Само човек с отворени очи, душа и сърце може да прави това. Ако ги няма вашите школи, няма по какъв начин децата да пораснат като същински експерти, да станат огромни имена “, акцентира в приветствието си вицепрезидентът.

„ Често пъти ще чуете, че като общество нямаме идея. Каква по-голяма идея от това да работиш за децата, да им подаваш ръка, да ги накараш да повярват в себе си, да повярват, че фантазиите стават действителност и триумфите са вероятни, че могат да изживеят красивия момент на успеха “, посочи. Тя благодари на членовете на организациите за любителско изкуство, че предават традициите и възпитават в младежите „ това, което ни направи и запази като народ и страна повече от 13 века “. Вицепрезидентът съобщи, че традициите са живата нишка, която ни свързва с корените. „ Когато ни е най-трудно, се връщаме към славното минало, към паметта за великата българска еднаквост “, уточни вицепрезидентът.

връчи огромната премия за повсеместен принос на маестро акад. Евгений Вучков – живописен началник на Танцова групировка „ Нова генерация “, ръководител на Сдружение „ Вдъхновени “, гр. Кюстендил.

Председателят на Съюза на организациите за любителско изкуство Милена Налбантова благодари на вицепрезидента за поддръжката и я удостои с плакет „ Вдъхновение “.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР