Вицепремиерите Симеонов и Каракачанов да оттеглят подкрепата си за доклада

...
Вицепремиерите Симеонов и Каракачанов да оттеглят подкрепата си за доклада
Коментари Харесай

Корнелия удари в гръб Бойко Борисов! Призова Валери Симеонов, Каракачанов и Волен за партньори срещу…

Вицепремиерите Симеонов и Каракачанов да отдръпват поддръжката си за отчета за национална сигурност, в който Русия се показва като опасност, а Волен Сидеров и депутатите от групата на „Обединени патриоти“ да гласоподават също срещу.

За това прикани във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, надявайки се патриотите да смъкват доверието си от Бойко Борисов във връзка с отчета за родната сигурност

В поста си в обществената мрежа тя показва, че по време на днешното съвещание на Изпълнителното бюро е взето решение Българска социалистическа партия да не се поддържа отчета за национална сигурност, в който Русия се показва като опасност.

„При гласуването му в пленарна зала групата на „БСП за България“ ще гласоподава срещу. Призоваваме вицепремиерите Симеонов и Каракачанов да отдръпват поддръжката си за отчета, а ръководителят на групата на „ Обединени патриоти ” Волен Сидеров и депутатите от нея да гласоподават също срещу. Сега е времето да покажат дали са патриоти, които държат на предизборните си думи или лъжепатриоти, които са се борили единствено за властта“, написа още Нинова.

Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР