Вицепремиерът Валери Симеонов трябва незабавно да бъде отстранен от всички

...
Вицепремиерът Валери Симеонов трябва незабавно да бъде отстранен от всички
Коментари Харесай

Вън Валери Симеонов от управлението на държавата!

Вицепремиерът Валери Симеонов би трябвало неотложно да бъде отхвърлен от всички управителни органи и от властта, е безапелационната позиция на "Новини.бг. " Поводите са доста, само че съответната причина е последният колосален гаф на вицето, който отраслово дава отговор и за обществената политика. Категорични сме, че държанието на Симеонов към майките на децата с увреждания не прилича на който и да е човек, камо ли на представител на ръководството.

"Тоя закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тея сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях. Просто ги използваха по най-безсъвестния метод като инструмент за реализиране на техните чисто материални цели. Затова споделям, че законопроектът е заченат в грях ", декларира вицепремиерът и съпредседател на "Обединени патриоти " във връзка Закона за хората с увреждания. Коментарът Симеонов прави пред личната си телевизия СКАТ, а по-късно е публикуван от други медии.

Въпреки всичките рецензии и гърмежа от отрицателни мнения в обществените мрежи във връзка изказването му, Симеонов направи ново свое обществено изявление, в което ясно разгласи, че няма грам страдание за грозните си думи към несретните ощетени от ориста и природата инвалиди и техните фамилии.



Майките на децата с увреждания към този момент огласиха желанието си да стачкуват против вицето до неговото събаряне от власт. Започна и подписка против него в обществените мрежи, която набира лавинообразно скорост. „ Искаме оставката на Валери Симеонов от поста Заместник министър ръководител на Република България! Заради срама, който изпитва всеки естествен български жител от несъответстващото му държание! Заради систематични обиди към членове на обществото и потребление на езика на омразата! Заради това, че трансформира думата "патриот " в засегнатост! Недопустимо е този човек да продължава да съставлява българския народ! “, се споделя във Facebook.



Единственият, който може да реши този проблем и да успокои справедливия яд на хората, е министър председателят Бойко Борисов. Негово право и обвързване е да изиска оставката на вулгарния вицепремиер Симеонов, който не трябва да си разрешава подобен език към никой от жителите на България, още по-малко към заболели и немощни хора. Не за първи път Симеонов показва своя неограничен цинизъм, само че е извънредно време да се постави завършек на сходни безобразия, за които министър председателят без да има виновност, се усеща виновен и се постанова да се извинява. Стига към този момент, Симеонов вън от ръководството!



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР