Вицепремиерът Валери Симеонов реши да продължи акцията си срещу шумните

...
Вицепремиерът Валери Симеонов реши да продължи акцията си срещу шумните
Коментари Харесай

Симеонов погна столичните заведения: Случващото се тук е детска игра спрямо войната с мутрите в Слънчев бряг, но за десерт си оставих Студентски град

Вицепремиерът Валери Симеонов реши да продължи акцията си против шумните заведение и в София. В персоналния си фейсбук профил той показа какво е правил късно нощес в столицата и какъв е бил резултатът от инспекцията му. Към своя статус той разгласява и забавни фотоси.

Публикуваме статуса му без редакторска интервенция:

„ ЧЕСТИТО И НА СОФИЯ

Снощи дружно с РЗИ, зам-министъра на опазването на здравето госпожа Светлана Йорданова и членове на политическия ми кабинет започнахме инспекции по Закона за шума и в София. Градът, в който законите отстъпват на познанствата, шуробаджанащината и политическите чадъри. Оказа се, че въвеждането на ред по Закона за шума в столицата е детска игра по отношение на войната с мутрите в Слънчев бряг. Никакви проблеми – на никое място. Откъдето минахме, след нас се възцаряваше мир, успокоение и тишина. Оказа се, че притежателите и шефовете доста добре осъзнават нарушаванията и още с първото предписание спираха озвучаването. Започнахме с кастата на „ недосегаемите “ по бул. Витоша. Raffy Bar & Gelato го отнесоха първи – след констативния протокол и незабавното прекъсване на озвучаването при последващо нарушаване ги чака ЗАПЕЧАТВАНЕ! С първо предизвестие и прекъсване на музиката бяха номинирани Vitosha street Bar&Dinner, „ БЕКГРАУНД “ и Social Cafe Bar & Kitchen. От нощес сексуален клуб „ ФЕТИШ " ще пуска еротична музика единствено вътре, а не на улицата.

Констативни протоколи и предписание за прекъсване на озвучаването отнесоха кафе клуб Memento и Beach Bar на ул. Раковски. Не мога да отрека цялостното подпомагане на личния състав и шефовете. За разлика от Черноморието, доста от посетителите пристигнаха да ме поздравят и даже си направихме фотоси.

За десерт си оставихме Студентски град. Както се очакваше, там нарушаванията бяха най-драстични, което наложи съставянето на констативни протоколи с неотложно преустановяване на озвучаването в бар-ресторант " МЕЙСЪНС " и дискотека Jim Beam Club, където гърмеше живо осъществяване на чалга дивата KALI. Милата, даде обещание да мине на акапелно осъществяване вид пиано бар, само че това не спести протокола и административната глоба по отношение на заведението.

Най-арогантно нарушаваше нощната тишина Механа " Роден край ", раздрусана от мощни чалга ритми. С влизането си спряхме музиката и мощно възпалихме мъжката публика на претъпканото заведение. При съставянето на констативния протокол, пристрастеностите се разгорещиха, само че, популярност Богу, всичко мина без физически похищения – оказа се, че огромна група служители на реда честват професионалния си празник.

Съжалявам, няма по какъв начин – законът е за всички

Благодаря за съвършения професионализъм на чиновниците на РЗИ София под управлението на началника Данчо Пенчев – господин Граматиков, доктор Граматикова, госпожа Крумова и госпожа Сирачка, както и на представителите на МВР-София.

Оказа се, че и в София може да има закон и ред, макар плювките на зложелателите. Обръщам се към всички, които установяват озвучаване от гореизброените заведения след 23 ч. неотложно да алармират на денонощния телефон за шума 02 940 30 03, с цел да използван закона в неговата мощ – а точно, да бъдат запечатани и активността им да бъде прекъсната.

Защото здравето е по-важно от печалбитe! “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР