Вицепремиерът Валери Симеонов отрече да си шушука с оръжейни търговци

...
Вицепремиерът Валери Симеонов отрече да си шушука с оръжейни търговци
Коментари Харесай

Валери Симеонов уредил среща за ”изясняване” различията между Емил Караниколов и Емилиян Гебрев

Вицепремиерът Валери Симеонов отхвърли ”да си шушука ” с оръжейни търговци по кабинетите, каквито обвинявания насочи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в декларация от парламентарната естрада тази седмица. " Всеки огромен предприемач или управител, който изиска среща с мен, я получава. Срещите в никакъв случай не ги организирам самичък, а в наличието на съответния отраслов консултант, на началника на кабинета ми и не се укривам и да клюкарствам с който и да било, сподели Валери Симеонов, представен от Българска телеграфна агенция.

Вицепремиерът уточни, че предприемачът Емилиян Гебрев е настоял за среща с него и той го приел. " Същия ден повиках и министър Караниколов и той изложи неговите визии, защото имаше известни разминавания, срещнах ги двамата за изясняване, трябваше да се даде и съответната документи от едната и от другата страна ", изясни Симеонов по отношение на проблема с " Дунарит ".

Според Симеонов, не би трябвало да се влиза в съответни елементи по тази тематика, тъй като е срещу държавните ползи.Той изиска по-скоро вниманието да се концентрира върху два въпроса - съществуването на огромни количества муниции на пристанище Бургас и 4000 индивида с риск да останат без работа и без заплати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР