Вицепремиерът Томислав Дончев сдъвка за закуска водещия на bTV Антон

...
Вицепремиерът Томислав Дончев сдъвка за закуска водещия на bTV Антон
Коментари Харесай

Хекимян поизнерви Дончев сутринта по БТВ! Той му го върна


Вицепремиерът Томислав Дончев сдъвка за закуска водещия на bTV Антон Хекимян. На няколко пъти журналистът го предизвика и по тематиката с дома за деца с увреждания „ Хризантема “ и дали по образеца с Делян Добрев и той е забъркан в някакъв „ гейт “ или по отношение на вота на съмнение и скандалната Истанбулска спогодба, съобщи " Блиц ". Дончев обаче упрекна Хекимян в липса на информация и подготовка.

„ Текат инспекции на няколко служби. Всеки, който е забъркан в тази ситуация, ще си понесе отговорността. Включително освобождение от работа, само че не свършва до там. Може да има наказателна отговорност. Бил съм кмет на Габрово преди 8 година, не мога да познавам всички хора, които са ангажирани в обществения бранш “, съобщи Дончев и уточни, че щом някои не се пробва да убеди Хекимян, че той е пляскал децата, значи нещата са добре. „ Гейт се използва извънредно погрешно за хората, които най-малко малко знаят британски “, сподели още той.

„ Ако сходно нещо се беше случило в някои от обичайните домове, казармен вид, надали някой щеше да разбере “, посочи Дончев и добави, че сега поради липса на фрагменти, чиновници от тези домове трансферират неприятните си привички в нова институция. „ Дали деинституционализацията е верен път, аз нямам подозрение. Не е правилно, че не излизат. В взаимозависимост от положението на децата, според от потребностите, някои от тях вървят на учебно заведение, не сте добре осведомен.

Колкото до камерите е противоречив въпроса, поради персоналното пространство “, съобщи Дончев във връзка организацията в домовете. Той изнесе стряскаща статистика какъв брой деца са умряли, когато са били в домове от казармен вид като в Могилино „ Каквито и недостатъци да има деинституционализацията, числата не са такива “, посочи вицепремиерът. От тематиката с домовете, водещият трансферира тематиката на политика. „ Аз разбирам, че вършиме хипер връзки, само че каква е връзката сред вота на съмнение и конвенцията. За вота на съмнение аз, имайки наслаждение да съм 5 часа в залата разбрах, че човек вика най-вече, когато има най-слаби причини “, съобщи Дончев.

„ С президента Радев позициите ни са разнообразни в границите на допустимото. Следващия път, когато имам опция да се видя с господин Радев, безусловно ще го запитвам какво има поради, тъй като не знам тихомълком да се е сменила формата на ръководство “, уточни Дончев във връзка изявление на президента, че парламентарната република е атрофирала. „ Факт е, че се появиха подозрения по отношение на конвенцията. Щом има сходни подозрения, дано позволим обществото да организира нужния спор, за колкото време е нужно. Аз си мисля, че главните групи, които излъчват страхове, се разделят на няколко подвида – такива които имат действителни страхове, такива, които искрено злоупотребяват със обстановката, уточни още Дончев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР