Вицепремиерът Томислав Дончев коментира в сутрешния блок на bTV посещението

...
Вицепремиерът Томислав Дончев коментира в сутрешния блок на bTV посещението
Коментари Харесай

Хекимян към Томислав Дончев: Да не дойдат непоканени изтребителите?. Ето какво отговори вицепремиерът

Вицепремиерът Томислав Дончев разяснява в утринния блок на bTV визитата на министър ръководителя на Русия Дмитрий Медведев у нас.

``
реклама

Запитан за шегата, която Бойко Борисов си направи по време на диалога, той отговори: " Хубава смешка и прекрасен отговор - изтребители могат да дойдат постоянно, само че с газа е малко по-сложно ". Тук водещият Антон Хекимян го пита: " Да не дойдат непоканени изтребителите? ", на което Дончев отвърна: " Това към този момент не е хубава задявка ".

" Едно вероятно трасе за газа от турската граница до Провадия ще е стопански преференциално, тъй като там имаме построена мрежа от тръби. Изглеждаме ли ви аз и сътрудниците толкоз безотговорни да стартираме едно нещо, в случай че няма да имаме облага по-късно? България и все още транзитира газ и получава пари за това. За нас сериозно значима цел е да си съхраним функционалностите на търговец. Трябва да сме отворени към всички вероятни източници на газ и да си съхраним ролята на газов фактор. България преди всичко би трябвало да работи в интерес на българския народен интерес, незамисимо от мненията на който и да било. Визити е хубаво да има всевъзможни, това значи, че България е фактор. Ако един план е добър, не би следвало да се стопира по никакъв метод ", сподели още Дончев.

" Би било съмнително да се знае от в този момент кои са претендентите ни за евродепутати, в случай, че текат номинации. Процедурата е по-близо доникъде в сравнение с до финала. За Обединетите патриоти не е хубаво да вървят някъде разединени, само че това са партии, към които в никакъв случай не съм членувал и по тази причина не мога да им давам ум ", разяснява вицепремиерът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР