Вицепремиерът Томислав Дончев каза, че няма как да поеме предизборния

...
Вицепремиерът Томислав Дончев каза, че няма как да поеме предизборния
Коментари Харесай

Томислав Дончев няма да заменя Цветанов начело на предизборния щаб на ГЕРБ

Вицепремиерът Томислав Дончев сподели, че няма по какъв начин да поеме предизборния щаб на ГЕРБ. Запитан кой ще застане на овакантения от Цветан Цветанов пост, Дончев съобщи в петък пред кореспонденти в Народното събрание, че името му не се спряга за този пост.

" Не, няма по какъв начин да се случи и е несъвместимо с функционалностите, които извършвам в Министерския съвет ", сподели той, представен от Българска телеграфна агенция.

Томислав Дончев е считан за сегашния любимец на премиера и водач на партията Бойко Борисов, който показно разкара дългогодишния си " втори " Цветанов освен от Народното събрание, само че и от висшите постове в ГЕРБ поради абсурда " Апартаментгейт ".

Местните избори тази есен ще са първите от съществуването на ГЕРБ, когато предизборният щаб на партията няма да се управлява от Цветан Цветанов.

По информация на Mediapool Борисов е резервирал този пост за себе си, въпреки че няма да може оперативно да ръководи процеса. Намерението му обаче било да не основава нов Цветанов – т.е., да няма концентриране на власт в едни ръце и регионалните партийни шефове да бъдат натоварени допълнително отговорности.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР