Вицепремиерът Томислав Дончев и бившият външен министър Даниел Митов са

...
Вицепремиерът Томислав Дончев и бившият външен министър Даниел Митов са
Коментари Харесай

Митов и Дончев станаха зам.-председатели на ГЕРБ

Вицепремиерът Томислав Дончев и някогашният външен министър Даниел Митов са новите заместник-председатели на ГЕРБ на мястото на Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, реши националното заседание на партията.

„ С този избор ясно ГЕРБ заема мястото си в център-дясното като евроатлантическа партия и би трябвало да кажа, че това е доста значимо сега – нашите сътрудници доста деликатно гледат и слушат. Искам да дам доста явен знак накъде върви ГЕРБ “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от бТВ.

Той привика на трибуната двамата преди гласуването, с цел да се показват на структурите.

„ Винаги съм принадлежат към българската десница. Приказките, че нямало ляво и дясно можем да ги забравим, това са политически лакардии, които ги приказват хора, които нищо не схващат от политика. Всеки, който влезе в политиката и стартира да прави стъпки, с цел да взема решение проблемите на хората, влиза в парадигмите на ляво и дясно “, съобщи Митов.

Той употребява случая, с цел да нападна президента Румен Радев поради формалното известие от прессекретариата на президента след срещата на източния фланг на НАТО във формат Б9, на която бяха наказани опитите за интервенция на Русия в района: „ На тази среща беше призната декларация (…) ние видяхме прессъобщение, което въобще не съдържа духа и сърцето на тази призната декларация. Българския президент освен е скрил декларацията, пробва се да играе някаква мошеническа игра на „ Тука има – тука няма “ с геополитическите ползи на България “.

„ Ще направя превод на български – нищо необичайно, двуличието е в основата на тези хора. Те се пробват нещо, което не могат – по едно и също време флирт с Русия, в същото време, когато президентът Байдън приказва на тази среща на Б9, нямаш мъжеството да вдигнеш юмрука и да кажеш „ Аз не съм склонен с тази декларация “, съобщи и Борисов.

Томислав Дончев прикани диалогът сред партиите „ да се върне на равнище „ политическа прагматика “, тъй като „ политиката не е единствено викове “.

„ ГЕРБ би трябвало да остане политическата мощ, която мисли за общото, която мисли за всички “, прикани той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР