Вицепремиерът Мария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май

...
Вицепремиерът Мария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май
Коментари Харесай

Мария Габриел: С работа в екип и последователна политика можем да повишим пътната безопасност

Вицепремиерът Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова се срещна със специфичния делегат на генералния секретар на Организация на обединените нации за пътна сигурност Жан Тод в границите на Световния стопански конгрес в Давос.

" Жан Тод е експерт с опит и в този момент с доста значима задача - пътната сигурност. Радвам се, че споделих с него за напъните на държавното управление и екипната ни работа с министъра на вътрешните работи и министъра на превоза. Вярвам, че с метод на общи старания, многостранни ограничения и целенасочени дейности можем да понижим пътнотранспортните катастрофи, да засилим предварителната защита, осведомителните акции и подтикнем към повече отговорност повече водачи, в това число и най-младите ", разяснява вицепремиерът.

По покана на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, Жан Тод ще посети България за шерване на положителни практики на интернационално равнище.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР