Вицепремиерът Мария Габриел заяви, че анализът на всички министерства е

...
Вицепремиерът Мария Габриел заяви, че анализът на всички министерства е
Коментари Харесай

Мария Габриел: Анализът на всички министерства е полуготов

Вицепремиерът Мария Габриел съобщи, че анализът на всички министерства е полуготов. " Предстои още един път да проведем диалог с министрите във връзка с част от ограниченията и дружно да решим какви са идващите цели ", сподели тя във връзка на разбора, който тя и министър председателят Николай Денков вършат на работата на министерствата преди ротацията през март.

“Не би трябвало да забравяме, че управническата стратегия е до края на 2024 година и имаме доста ясна цел - да дадем резистентност и непоклатимост на България. Това значи дружно с министрите да продължим дилемите, които към този момент са почнали. Така че за мен е значимо диалозите в този миг да продължат в доста градивен и позитивен дух. За всички нас споделената отговорност е да продължим работата, която започнахме ”, акцентира тя, написа 24 часа.

А на въпроса дали се тормозим за сигурността на нашите служби, откакто следващ скандал, обвързван с тях, тресе страната, Габриел разяснява: Нееднократно сме заявявали още в самото началото на това държавно управление какъв брой значима ни е тази тематика. България малко по малко би трябвало да си отстоява правото да бъде суверенна страна, която е заслужен член на Европейски Съюз и НАТО.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР