Вицепремиерът Красимир Каракачанов се обяви за още по-строги мерки и

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов се обяви за още по-строги мерки и
Коментари Харесай

Вицепремиер иска по-строги мерки срещу футболните хулигани

Вицепремиерът Красимир Каракачанов се разгласи за още по-строги ограничения и "твърди дейности " против футболното безчинство. В отговор на репликата на президента Румен Радев, че "какъвто ни е футболът, такова ни е и ръководството ", вицепремиерът сподели, че това е заяждане.

"Като беше държавното управление на Сергей Станишев, футболът ни по-хубав ли беше? А като беше на Орешарски държавното управление, по-хубав ли беше? Значи стартираме ли да вкарваме в спорта политика и да се драпаме на тази основа, не е добре ", съобщи Каракачанов, представен от БНР.

Според него, представителите на агитките се озлобяват от слабата игра на тимовете си. Той също по този начин се разгласи за инспекция на агитките дали не се занимават и с друга активност, която може да е отвън закона.

"Това, което озлобява и част от агитките, е, че тимовете, които поддържат - не играят. Вижте, че публиката става все по-малка и по-малка. Защо не се огледаме да забележим някои от агитките не се ли занимават и с друга активност, с изключение на да поддържат тимовете, въпреки и по-грубо. Имам поради разпространяване на дрога, образуване на други неща ", съобщи още вицепремиерът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР